112Gelderland

Nijmegen - Man op straat beroofd

In de nacht van maandag op dinsdag werd 19-jarige man uit gemeente Montferland op de Nieuwe Markt in Nijmegen beroofd. Vier Nijmegenaren werden aangehouden.

De 19-jarige vertelde dat hij met een vriend in de stad was. Ze kwamen een groep jongens tegen die vroeg of de twee met de groep mee naar een horecagelegenheid wilden. Dat twee vrienden stemden in. Op weg daar naar toe werd drugs aan de 19-jarige aangeboden. De 19-jarige had geen interesse en gaf dit ook duidelijk aan. De groep bleef aandringen. Er kwamen meerdere jongens bij en toen werd zijn telefoon en geld uit zijn broekzak gehaald. Vervolgens liepen de jongens weg.

De 19-jarige deed direct aangifte bij de politie en gaf een duidelijk signalement van de groep jongens door. Agenten zochten in de omgeving en zagen in de Bloemerstraat vier jongens lopen die voldeden aan het opgegeven signalement. De vier Nijmegenaren van 17, 24, 23 en 21 jaar oud werden aangehouden. Zij zijn naar het politiebureau gebracht en worden verhoord over hun betrokkenheid bij de straatroof.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten