112Gelderland

Man ziet eigen gestolen aanhanger

Opijnen - Vrijdagmiddag rond 13.45 uur zag een man op De Ridderkamp een auto de weg oprijden. Achter die auto hing een aanhangwagen die de man direct herkende als zijn eigendom.

De man had eerder die dag aan de politie verteld dat een aanhanger van hem was gestolen. Toen hij zijn aanhanger op De Ridderkamp weer zag, reed hij direct de auto klem die de aanhanger voorttrok. En van de inzittenden stapte nog wel uit de klemgereden auto en liep weg.Agenten die ter plaatse kwamen hielden de bestuurder van de auto aan. Dit betreft een 19-jarige inwoner van Waardenburg. Even later kwam een man aanlopen die door de eigenaar van de aanhangwagen herkend werd als de man die uit de auto was gestapt toen hij deze klemreed. Ook deze man, een 20-jarige Opijnenaar, is door de politiemensen aangehouden ter zake diefstal danwel heling.Het tweetal is in verzekering gesteld. De politie maakt proces-verbaal op tegen de twee verdachten.

(00)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten