112Gelderland

Lent - Drietal probeert aanhangwagen te stelen

Zondagavond rond 20.20 uur kreeg de politie melding van een poging tot diefstal van een aanhangwagen. Op de Matensestraat in Dodewaard zijn drie verdachten aangehouden.

De diefstal vond plaats in Lent, op de Laauwikstraat. Op het moment dat het drietal de aanhangwagen wilde aankoppelen, kwam toevallig de eigenaar er aan lopen. Deze sprak de mannen aan, waarop het drietal, zonder aanhanger, vertrok in een auto. De eigenaar van de aanhanger belde de politie en gaf het kenteken van de auto door, dat in Dodewaard thuishoorde.

Politiemensen wachtten de auto op; die kwam na enige tijd inderdaad aanrijden. In de auto zaten drie mannen, die aangehouden zijn. Het gaat om mannen van 44, 20 en 18 jaar oud, allen uit Veenendaal. In de auto vond de politie divers inbrekersgereedschap. Deze spullen en de auto zijn inbeslaggenomen.

Het drietal is ingesloten en wordt vandaag nader gehoord. De politie maakt proces-verbaal op van de zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten