112Gelderland

Nijmegen - Man aangehouden na mishandeling

De politie heeft vrijdag 5 april een 42-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor mishandeling van een 33-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer liep enkele lichte verwondingen op.

Het incident deed zich dinsdagavond rond 19.30 uur voor aan de Van Schevichavenstraat in Nijmegen. De 42-jarige man zou de man geslagen en geschopt hebben. Agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. De 42-jarige man is later aangehouden en voor nader verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt de aanleiding van het incident. Correctie:

Eerder deze week werd gemeld dat de 42-jarige dinsdag werd aangehouden. Dat is niet correct, de man werd vrijdag 5 april buiten heterdaad aangehouden. Na verhoor is hij weer heengezonden.

Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Oijen, verklaarde geslagen te zijn door een 21-jarige man uit Beuningen. Getuigen bevestigden het verhaal van de Oijenaar. Daarop is de Beuningenaar aangehouden wegens mishandeling. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt daar verhoord.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten