112Gelderland

Diefstal

Ophemert - Zaterdagmiddag kreeg de politie een melding van een mogelijke inbraak aan de Waalbanddijk in Ophemert. Daarbij werd een bus gezien. Twee personen werden aangehouden.

Toen agenten op de Waalbanddijk aan kwamen, spraken zij met de eigenaar van de woning aldaar. Bij de woning stond een bouwkeet, omdat er werkzaamheden bij de woning werden uitgevoerd. Agenten zagen dat er een elektriciteitskast opengebroken was en dat er een ruit van een bouwkeet was ingeslagen. Getuigen gaven een duidelijk signalement door van de bus die even daarvoor bij de woning was gezien.

Bus aangetroffen Het busje werd later aangetroffen op de Sint Agnietenhof in Tiel. In de bus troffen agenten goederen aan die vermoedelijk zijn weggenomen bij de inbraak in Ophemert. Twee personen, een 47-jarige man uit de gemeente Neerijnen en een 40-jarige Tielenaar, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. (17)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten