112Gelderland

Albergen - Man weer aangehouden voor flessentrekkerij / oplichting

Dinsdag 22 januari is een 58-jarige man uit Diepenveen aangehouden voor flessentrekkerij. In september 2012 is de man hier ook voor aangehouden.

Twee dagen nadat de man in vrijheid werd gesteld nadat hij was aangehouden voor flessentrekkerij, is hij een kamer gaan huren in een hotel in Albergen. De man heeft hier ruim zeven weken verbleven en is daarna vetrokken, zonder voor zijn verblijf te hebben betaald. Naar aanleiding van onderzoek heeft de politie de man dinsdag 22 januari kunnen aanhouden. De 58-jarige man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Dinsdag 25 september is een 58-jarige man uit Diepenveen aangehouden voor flessentrekkerij.

Omstreeks 17.00 uur werden surveillerende agenten aangesproken door de eigenaar van een hotel in Ootmarsum. De hoteleigenaar stond bij een auto. Hij vertelde de agenten dat degene die deze auto gebruikte, al een tijd in het hotel verbleef en niet betaalde. Kort daarop werd de politie gebeld door een autoverhuurbedrijf. De autoverhuurder verklaarde dat de man die al een tijd een auto huurde, hiervoor weigerde te betalen. Dit bleek dezelfde man te zijn als de man die niet betaalde voor zijn verblijf in het hotel in Ootmarsum. De man, een 58-jarige man uit Diepenveen, werd vervolgens aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten