112Gelderland

Meppel - Man aangehouden voor diefstal beamer en fiets

De politie heeft donderdag 7 maart in Meppel een 50-jarige Zwollenaar aangehouden. De man bleek in Giethoorn een beamer en een fiets te hebben weggenomen.

Getuigen hadden gezien hoe de man woensdagmiddag 6 maart vanuit een school in Giethoorn een beamer had gestolen waarna hij er op een fiets vandoor ging. De getuigen konden een goed signalement geven van de man. Kort na de diefstal uit de school ontving de politie een aangifte van fietsdiefstal. Hierbij bleek het te gaan om de fiets waarop de Zwollenaar was weggereden. Agenten hebben nog in de omgeving gezocht maar troffen de dief niet meer aan.

Een dag later, op donderdag 7 maart, zagen agenten in Meppel een man die aan het signalement voldeed. Hij werd staande gehouden voor controle maar wist te ontkomen. Even later zagen de agenten man opnieuw lopen waarop de Zwollenaar is aangehouden.

Tijdens het verhoor op het politiebureau bekende hij zowel de beamer als de fiets te hebben weggenomen. De beamer werd op zijn aanwijzen teruggevonden. De fiets is nog spoorloos. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten