112Gelderland

Tweetal aangehouden voor diefstal kabels

Ochten, A15 - Surveillerende agenten zagen op de vluchtstrook van de A15 ter hoogte van Ochten een personenauto op de vluchtstrook staan. De bestuurder was opvallend zenuwachtig. Het voorval was dinsdagochtend rond 02.45 uur.

De bestuurder gaf aan dat hij autopech had maar net weer verder wilde rijden. Hij was erg zenuwachtig eneen andere inzittende deed alsof hij sliep, terwijl de agenten hem net hadden zien instappen. Bij een blik in de auto zagen de politiemensen opvallend veel kabels en kabeltrossen liggen, bestemd voor straatverlichting.

De combinatie van het gedrag van de mannen, het tijdstip en de grote hoeveelheid kabelmateriaal was aanleiding om het duo aan te houden. Het gaat om mannen van 35 jaar uit Dieren en 43 jaar uit Rheden. Ze zijn overgebrachtnaar het politiebureau en zullen nader gehoord worden. GLZ (00)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten