112Gelderland

Enschede, Losser - Politie waarschuwt voor wisseltruc bij supermarkten

De politie waarschuwt voor wisseltrucs die bij supermarkten hebben plaatsgevonden. Donderdagmiddag 28 februari vonden bij drie supermarkten in Enschede en Losser wisseltrucs plaats.

Bij de supermarkten kwamen twee mannen bij de kassa of informatiebalie met een pak 5,- eurobiljetten. De mannen zeiden dat het in totaal om 200,- zou gaan en dat zij dit wilden wisselen voor grotere biljetten. Dit deden de mannen op opdringerige en slinkse wijze. Uiteindelijk bleek dat het gegeven bedrag minder was dan 200,- euro. Omdat bij n van de supermarkten de caissire alert reageerde, mislukte de wisseltruc. Direct informeerde de bedrijfsleider bij andere supermarkten, waaruit bleek dat de wisseltruc vaker was toegepast die middag.

De politie waarschuwt voor deze wisseltrucs. Bel bij verdachte situaties direct de politie, zodat snel kan worden opgetreden en de daders kunnen worden aangehouden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten