112Gelderland

Hengelo - Overval op bedrijf Turbinestraat

Op donderdagavond 28 februari vond er vlak voor sluitingstijd (18:00 uur) een overval plaats op een bedrijf aan de Turbinestraat. Twee mannen komen het bedrijf binnen.

Een in het bedrijf aanwezige medewerker wordt onder bedreiging van een wapen gedwongen om de kluis te openen. Ook wordt er geld uit de kassa gehaald. Er wordt door de overvallers een geldbedrag buitgemaakt. De medewerker wordt vervolgens vastgebonden waarna beide overvallers lopend het bedrijf verlaten. De beschrijving van de overvallers luidt als volgt: lengte circa 1.80 meter, leeftijd circa 25 jaar. De ene overvaller was gekleed in een kobaltblauw sweatshirt met capuchon, grijze joggingbroek en donkere schoenen. Hij droeg een plastic zak bij zich. Deze overvaller was iets groter dan de andere overvaller. De andere overvaller droeg een lichtgrijs sweatshirt met capuchon en een donkere broek met witte schoenen. Beiden hadden tijdens de overval een sjaal voor het gezicht en een capuchon over het hoofd.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Turbinestraat iets gezien wat mogelijk naar de overvallers kan leiden Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven op telefoonnummer 0800-7000. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten