112Gelderland

Overijssel - Overijsselse onderwerpen in Onder de Loep

Onderstaand de Overijsselse onderwerpen in Onder de Loep op RTV Oost donderdagavond 14 maart 2013. De eerste uitzending is om 17.09 uur en wordt herhaald om 18.09 en 19.09 uur.

Enschede, overval bij Christine le Duc

In februari werd de medewerkster van de winkel van Christine le Duc in Enschede overvallen door een onbekende man met een mes. De man heeft geld uit de kassa weggenomen. Hij staat op de bewakingscamera. Deze beelden worden getoond. Wie (her)kent hem

Hengelo, overval op medewerker Warmteservice Bv.

Twee onbekende mannen plegen een overval net voor sluitingstijd van het bedrijf Warmteservice bv aan de Turbinestraat in Hengelo. Ze bedreigen de medewerker met een vuurwapen en nemen geld mee uit de kluis en kassa. De medewerker wordt gekneveld achter gelaten. Een getuige heeft een foto van de overvallers genomen. Deze tonen we in de uitzending. We (her)kent ze

Oldenzaal, onbekende kluis aangetroffen

Aan de Oldenzaalsedijk in Oldenzaal, vlakbij het Hulsbeek is een kluis aangetroffen. De politie wil graag weten van wie deze kluis is.

Hardenberg, grote partij duur gereedschap gestolen

In de vroege morgen van donderdag 10 januari wordt ingebroken bij IJzerhandel Veneberg aan de Lange Spruit. Twee personen mannen forceren de deur en stelen een grote partij duur gereedschap.

Op woensdagochtend 13 februari is het weer raak. Ook nu wordt wederom een grote hoeveelheid boren, decoupeerzagen en schuurmachines gestolen. De inbraak is op bewakingsbeelden vastgelegd.

/

Deventer, bejaarde vrouw bestolen van portemonnee

Twee jongdames zijn op 1 februari gefilmd door bewakingscamera's in een warenhuis aan de Korte Bisschopstraat in Deventer. Op de beelden is te zien hoe ze de portemonnee van een 76-jarige vrouw stelen. De beelden worden in de uitzending getoond.

Deventer, bejaarde vrouw bestolen na babbeltruc

Een onbekende vrouw pint op 19 januari 1000,- met een gestolen pinpas bij een pinautomaat aan de Johannes van Vlotenlaan. De pas is kort daarvoor gestolen tijdens een babbeltruc bij een 81-jarige dame aan de Achterberggaarde. Beelden van de pinnende vrouw worden in de uitzending getoond.

Dalfsen/Zwolle/Hardenberg/Wijchen, Diefstal pinpas

De pinpassen van een 89-jarige inwoonster van Dalfsen worden gestolen op 13 december. Een onbekende vrouw pint later die dag met een van de passen in Hardenberg. Een dag later wordt met de andere pas gepind in Wijchen en Zwolle. In de uitzending beelden van de onbekende vrouw die pint in Hardenberg.

Deventer, boekjes met valse zegels ingeleverd bij winkel

Een onbekende man levert op 26 januari boekjes met valse spaarzegels in bij een supermarkt aan de Flora. Hij is gefilmd door bewakingscameras. Wie is deze man

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten