112Gelderland

Doorwerth - Tweede verdachte van overval bridgeclub aangehouden

Ook de tweede verdachte van de overval op een bridgeclub aan de Dalweg in Doorwerth heeft zichzelf bij de politie gemeld. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Doorwerth. Donderdag meldde de eerste verdachte zich, dit was een 16-jarige plaatsgenoot.

De twee jongens hebben bekend de bridgeclub aan de Dalweg in Doorwerth op 5 maart te hebben overvallen. Het bleef bij een poging omdat iemand die aan het werk was in het gebouw de jongens wist te verjagen. Zij gingen er zonder buit vandoor.

De 16-jarige is donderdag door de politie aangehouden en vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die hem voor 14 dagen in bewaring heeft gesteld. De 15-jarige jongen is zaterdag aangehouden en wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Rechercheurs van het overvallenteam van de politie hebben de jongens uitgebreid verhoord en zijn nu bezig met de afronding van het onderzoek. Het dossier wordt binnenkort ter beoordeling overgedragen aan het Openbaar Ministerie.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten