112Gelderland

Brandstofdief betrapt

Asperen - Een 40-jarige man uit Den Bosch werd in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Heukelumseweg aangehouden. Hij had eerder die nacht geprobeerd om een grote hoeveelheid brandstof weg te nemen uit een brandstofput van een aldaar gelegen tankstation.

Surveillerende politieagenten vertouwden de zaak niet en stelden bij het tankstation een onderzoek in. Ze controleerden de bestelbus van de man en vonden daarin gereedschap. De 40-jarige bleek nog een boete te hebben openstaan. De man deed erg zenuwachtig en bekende dat hij een putdeksel van een brandstofput had weggenomen. Nader onderzoek wees uit dat de auto volledig ingericht was om een grote hoeveelheid brandstof weg te nemen. Hij werd aangehouden. De man bleek al eerder aangehouden te zijn voor diefstal. Hij zit nog vast. De politie onderzoekt de zaak verder.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten