112Gelderland

Bestuurder bekneld na ongeval

Vuren - Zaterdag om 12.25 uur vond op de Graaf reinaldweg een eenzijdig ongeval plaats, een auto was daar tegen een boom gereden. Een 44-jarige bestuurder uit Gorinchem, en enige inzittende, is er naar het zich laat aanzien slecht aan toe. De man is met een traumahelikopter naar het UMC St Radboud in Nijmegen vervoerd.

Na de melding gingen politie, brandweer en ambulancedienst erheen voor de nodige hulpverlening. Omdat het slachtoffer bekneld zat hebbenbrandweerlieden hem uit zijn voertuig 'geknipt'. De man was aanspreekbaar maar zoudiversletsel hebben opgelopen.

Specialisten van de afdeling Verkeersongevallenanalyse hebben technisch sporenonderzoek verricht. Ook is de situatie op beeld vastgelegd. Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat de bestuurder vanuit de richting van de Zeivingkwam en net na de afslag met de Petersweg tegen een boom is gereden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten