112Gelderland

Hedel - Vijfde verdachte in onderzoek geweld in Hedel

Zaterdag is een 16-jarige verdachte door de politie verhoord in het onderzoek naar de openlijke geweldplegingen die Oudejaarsnacht plaatsvonden in Hedel. Daarbij zijn brandweermensen ernstig in de uitoefening van hun werk belemmert, bedreigd en aangevallen.

Deze vijfde verdachte is zaterdagochtend aangehouden en verhoord door rechercheurs die de zaak onderzoeken. De openlijke geweldplegingen tegen de hulpverleners worden hoog opgenomen. Dit geldt eveneens voor het onderzoek naar de openlijke geweldplegingen tegenover brandweermensen in Bruchem, dezelfde nacht.

De politie merkt dat het lastig is voor getuigen, vooral in Bruchem, om informatie te delen met het onderzoeksteam. Toch bestaat de mogelijkheid om dit anoniem te doen bij Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Daarnaast is het mogelijk om een getuigenverklaring af te leggen onder nummer. Bel daarvoor met de politie via het algemene nummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten