112Gelderland

Wijchen - 2 Mannen aangehouden na mishandeling Wijchen

Twee Nijmegenaren van 20 en 21 jaar zijn door de politie aangehouden. Zij worden ervan verdacht een 59-jarige man uit Wijchen te hebben mishandeld. Dit gebeurde op maandag 25 maart op een parkeerplaats naast het fietspad de Beemd in Wijchen.

Het slachtoffer liep die dag rond 14.30 uur met zijn hond ter hoogte van fietspad de Beemd in de richting van een veld achter de Westerdreef. Toen zijn hond plotseling tegen de auto waarin de twee mannen zaten sprong, ontstond er een woordenwisseling. Vervolgens zou de eigenaar van de hond meerdere malen zijn geslagen door de twee mannen. Hij liep hierdoor meerdere verwondingen op aan zijn gezicht en bovenlichaam en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

De politie kwam het tweetal op het spoor mede dankzij het kenteken dat het slachtoffer had weten te noteren. De mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten