112Gelderland

Boven-Leeuwen - Man gewond na eenzijdig ongeval

Een 29-jarige man uit Maasbommel is zondagavond rond 20.15 uur gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Veesteeg, nabij de Mosterdwal, in Boven-Leeuwen. De man was met zijn auto tegen een boom gebotst.

Op de plaats van het ongeval trof de politie een grote ravage aan. De auto van de 29-jarige was in twee stukken gebroken. De bestuurder zat nog in de gordel in zijn voertuig. Hij is met onbekende, maar vermoedelijk niet zo ernstigeverwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omdat de adem van de man naar alcohol rook, is bloed van hem afgenomen. Daaruit zal moeten blijken of hij teveel op had.

Bij de aanrijding was geen andere partij betrokken. Een getuige verklaarde dat de man snel had gereden en dat hij voor het ongeluk, dat in een bocht van de weg gebeurde, erg slingerde. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten