112Gelderland

Waardenburg - Oplettende buurtbewoner meldt poging woninginbraak

Dinsdagmiddag werd er geprobeerd in te breken in een woning aan de Slimweistraat. Vier personen werden aangehouden. Er is niets uit de woning weggenomen, wel was er braakschade.

Een oplettende inwoner van Waardenburg meldde dat hij meerdere personen bij een woning zag die probeerden in te breken. Ze zouden vervolgens zijn weggereden in een auto. Hij gaf een duidelijk signalement door. De auto werd later ergens anders in Waardenburg aangetroffen. De vier inzittenden werden aangehouden en na doorzoeking werd er inbrekerswerktuig aangetroffen in de auto. Het ging om een 20-jarige vrouw uit IJsselstein en een 19-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ook werden twee mannen van 19 jaar aangehouden. En van hen komt uit De Meern, de andere man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie onderzoekt de zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten