112Gelderland

Millingen aan de Rijn - Aangehouden na schoppen tegen auto

Een 19-jarige man uit Millingen aan de Rijn is donderdagochtend rond 00.30 uur aangehouden voor bedreiging en vernieling.

Het incident was op de Heerbaan, woensdagavond rond 23.00 uur. Twee mannen werden aangesproken door een groepje nadat ze hun auto parkeerden en geld wilden pinnen. Er ontstond vervolgens een woordenwisseling, die uiteindelijk resulteerde in bedreigingen en een schop tegen de auto door n van de personen uit het groepje. Door de schop tegen de auto ontstond schade.

De eigenaar van de auto deed aangifte. De politie die ter plaatse was gekomen trof de verdachte niet meer aan. Na overleg met het Openbaar Ministerie gaf de officier van justitie toestemming om de verdachte buiten heterdaad aan te houden. Dat gebeurde vervolgens om 00.30 uur.

De 19-jarige zit vast en wordt vandaag gehoord over de bedreigingen en de vernieling. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten