112Gelderland

Meteren - Aanhouding na winkeldiefstal

Nadat een winkeldiefstal in een supermarkt in Meteren was gemeld, hebben agenten korte tijd later op de A15 ter hoogte van Vuren een verdachte aangehouden.

De melding luidde dat een man enkele blikjes drinken en een paar handschoenen had meegenomen zonder te betalen. De man was in een auto weggereden waarvan het kenteken was genoteerd. Er werd naar de auto uitgekeken. Even later zagen agenten de auto rijden op de A15 in de richting van Rotterdam. Ter hoogte van de afslagVuren kon de auto staande gehouden worden. In de auto zaten drie personen. Ze werden alledrie meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat een 40-jarige man uit Zaltbommel de diefstal had gepleegd. De ander twee mannen zijn toen direct in vrijheid gesteld. De 40-jarige is verhoord en daarna ook in vrijheid gesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten