112Gelderland

Buurmalsen, Tricht - Politie heeft vermoedelijke dader aanrijding drie zusjes

De politie heeft maandagmiddag de auto aangetroffen die mogelijk betrokken is geweest bij de aanrijding op zaterdag 23 februari omstreeks 18.40 uur op de Lingedijk in Buurmalsen. De auto was op de Lingedijk tegen drie zusjes uit Buurmalsen gereden en de bestuurder was vervolgens doorgereden. En van de meisjes raakte ernstig gewond.

De politie had vrijdag een getuigenoproep op politie.nl geplaatst en een aantal media had dit bericht overgenomen. Naar aanleiding hiervan heeft iemand contact opgenomen met de politie en hen op de hoogte gebracht van de gezochte auto. De agenten troffen vanmiddag de auto op de opgegeven locatie aan. De auto had schade aan de linkerzijde en ook de kleur was de juiste. De auto is in beslag genomen. Technisch onderzoek zal moeten uitwijzen of de auto bij de aanrijding is terug te voeren. De politie heeft een 22-jarige man uit Tricht als verdachte aangemerkt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten