112Gelderland

Culemborg - Oudere dame beroofd

Een 80-jarige vrouw die met haar rollator over de Mozartlaan in Culemborg liep is beroofd door twee jongens. Het duo griste in het voorbijlopen de handtas van de vrouw uit het bakje van haar rollator.

De beroving vond plaats zondagmiddag rond 15.40 uur, op de Mozartlaan nabij de Parklaan. Na de straatroof renden de twee dadersweg in de richting van de Middelcoopstraat. De vrouw kreeg direct na het voorval hulp van twee jongens. Zij brachten de vrouw naar huis. Bij haar woonadres werd de vrouw aangesproken door een bekende van haar, die haar tas had teruggevonden. Uit de tas ontbrak de portemonnee met daarin een klein geldbedrag.

Het slachtoffer deed aangifte van de straatroof en kon een summiere omschrijving van de daders geven: beiden getint uiterlijk; een grotere en een kleinere dader, exactelengte niet bekend; beiden ongeveer 16 jaar oud; donkere, vermoedelijk zwarte kleding.

De politie vraagt getuigen van deze beroving zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaaad Anoniem, 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten