112Gelderland

Scherpenzeel - Politie zoekt doorrijdster na verkeersongeval

De politie zoekt een automobiliste die op vrijdagmiddag 30 november op de hoek van de Prinses Irenelaan met de Prinses Marijkelaan in Scherpenzeel na een aanrijding is doorgereden. De vrouw reed met haar auto twee minderjarige fietssters aan, waaronder een 12-jarige meisje uit Scherpenzeel.

Het ongeval vond op vrijdagmiddag 30 november omstreeks 16.00 uur plaats. Het 12-jarige meisje uit Scherpenzeel fietste met een vriendin op n fiets. Een personenauto reed tegen de fiets aan en raakte daarbij de knie van de 12-jarige Scherpenzeelse. Haar vriendin kwam met de schrik vrij. De automobiliste verdween daarna uit het zicht en heeft vermoedelijk de aanrijding niet opgemerkt. Het 12-jarige meisje klaagde over pijn aan haar knie en de fiets raakte beschadigd bij het ongeval.

De politie is op zoek naar deze automobiliste, vermoedelijk een vrouw van rond de 60 jaar met grijs krullend haar. Zij zou hebben gereden in een zwarte personenauto. Bij haar in de auto zaten volgens het slachtoffer ook nog kinderen van tussen de vier en zes jaar. Bent u deze automobiliste Of heeft u het ongeval zien gebeuren en kent u deze automobiliste De politie komt graag in contact met u. Alle informatie, hoe onbelangrijk deze soms lijken, kan voor de politie van noodzaak zijn. Belt u naar 0900-8844 of naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten