112Gelderland

Scherpenzeel - Jeugdige inbrekers overlopen, getuigen gezocht

Getuigen hebben afgelopen maandagmiddag 24 december in Scherpenzeel twee jeugdige inbrekers overlopen. De twee wisten evenwel te ontkomen. De politie is nu op zoek naar meer getuigen.

Getuigen zagen maandagmiddag rond kwart voor vier twee knapen wegrennen bij een huis aan t Slag in Scherpenzeel. Nadat ze vergeefs de achtervolging hadden ingezet werd de politie gewaarschuwd maar ook die kon de twee niet meer vinden. In een van de huizen aan t Slag bleek een ruit te zijn vernield. Binnen bleek er onder meer geld te zijn verdwenen. De bewoners bleken dit jaar al voor de derde keer het slachtoffer van een inbraak.

Van de daders is slechts bekend dat ze vrij jong waren: de een ongeveer 17 jaar, de ander ongeveer 15 jaar. Beiden waren blank. De een was wat steviger dan de ander en ook wat groter. Beide jongens waren in het zwart gekleed. Getuigen kunnen bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten