112Gelderland

Man rijdt onverzekerd en zonder rijbewijs

Geldermalsen - Donderdagmiddag zagen agenten op de Randweg een automobilist rijden zonder dat hij een autogordel droeg. Ze hielden hem staande en gaven de man een bekeuring.

Omdat de agenten werden weggeroepen voor een andere melding konden ze op dat moment niet meer de gegevens van de man, een 39-jarige inwoner van Geldermalsen, controleren. Later bleek, na controle van de gegevens van de auto dat deze niet verzekerd was en dat de eigenaar en bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs. De agenten gingen naar de woning van de man om hem proces-verbaal aan te zeggen voor deze overtredingen en hem te vertellen dat hij niet meer mocht rijden..

Omdat het vermoeden bestond dat de man toch zou gaan rijden, hielden de agenten de omgeving van zijn woning in de gaten. Korte tijd later zagen ze hem inderdaad weer rijden. Daarop is de man weer staande gehouden en werd zijn auto in beslag genomen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten