112Gelderland

Ermelo - Gewapende overval op woning

Op zaterdagavond 16 maart is er rond 23.45 uur een 34-jarige man overvallen in zijn woning aan de Rutgerskamp in Ermelo. De politie is op zoek naar getuigen.

Twee nog onbekende daders belden aan en bij het openen van de deur werd de bewoner de gang van zijn woning ingeduwd. De daders bonden, onder bedreiging van een mes, de handen van de bewoner vast. Vervolgens doorzochten de daders de woning. Het is nog niet bekend of er wat is weggenomen. De overvallers zijn er te voet vandoor gegaan in de richting van de Sint Bernardschool of Langedijk. Ambulancepersoneel heeft de bewoner ter plaatse behandeld. Het signalement van dader 1: blanke man, 1.75 m lang, slank postuur. Dader 2: iets langer en gespierder dan dader 1 en een getinte huidskleur.

Het overvallenteam is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar tips en informatie. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat deze woningoverval niet in verband kan worden gebracht met de eerdere woningoverval aan de Bulderweg in Ermelo. Getuigen of mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten