112Gelderland

Auto tegen woning

Puiflijk - In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie een melding dat er een auto tegen een woning was gereden op de Koningsweg in Puiflijk. De vier inzittenden zouden zijn weggelopen.

Toen agenten daar aankwamen zagen ze de auto staan. Een getuige vertelde dat de vier inzittenden richting de Rogberg waren gelopen. Agenten zochten de omgeving af. Op het Langstuk in Druten zagen zij twee personen staan die voldeden aan het eerder opgegeven signalement. Ze spraken de twee, een 19-jarige man uit Dreumel en een 21-jarige man uit Beneden-Leeuwen, aan en roken een sterkte alcohollucht bij beiden. De 21-jarige verklaarde dat hij de auto had bestuurd. Agenten namen een blaastest af, die een 'A-indicatie' uitwees. Ziekenhuis Omdat de twee gewond waren, werden zij naar het ziekenhuis gebracht. Een definitieve ademanalysetest was niet mogelijk en daarom werd er bloed bij de 21-jarige afgenomen. In het ziekenhuis bleek dat de twee geen ernstig letsel hadden opgelopen. Het rijbewijs van de 21-jarige werd ingevorderd.

Andere inzittenden Na verhoor van de 19- en 21-jarige werd ook duidelijk wie de andere twee inzittenden waren. Daarbij ging het om een 21-jarige man en een 16-jarige jongen uit Dreumel. Zij zullen ook nog verhoord worden.

Onderzoek Na onderzoek bleek dat er geen schade aan de woning was. De politie onderzoekt de zaak verder. (17)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten