112Gelderland

Eerbeek - Politie zoekt veroorzaker aanrijding

Zaterdag 23 februari heeft een nog onbekende bestuurder een aanrijding veroorzaakt op de kruising Kolenbranderserf / Werfakker in Eerbeek. De politie zoekt de veroorzaker van de aanrijding.

Zaterdagmorgen 23 februari omstreeks 05.00 uur werd een 23-jarige vrouw opgeschrikt door een harde knal voor haar woning. Toen de vrouw naar buiten keek zag zij dat een kleine zwarte auto tegen haar geparkeerde auto was gereden. Toen de vrouw naar buiten kwam en de bestuurder aan wilde spreken ging de bestuurder er snel vandoor. De vrouw moest voor de auto wegspringen. Bij de aanrijding is de koplamp en kentekenplaathouder van de veroorzaker achtergebleven.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de aanrijding of weten van wie de auto kan zijn. Het betreft een kleine zwarte auto met schade aan de voorzijde. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten