112Gelderland

Slachtoffer aanrijding gaat er vandoor

Culemborg - De bestuurder van een scooter is er vrijdagavond rond 20.25 uur tot twee keer toe vandoor gegaan nadat hij aangereden was door een automobilist. Zijn scooter is door de politie meegenomen; het slachtoffer zelf heeft vermoedelijk letsel opgelopen bij het ongeval.

De politie kreeg melding van de aanrijding die plaats had gevonden op de kruising Kaapstraat - Oude Rekemerstraat. De automobilist heeft vermoedelijk geen voorrang verleend aan de voor hem van rechts komende scooterbestuurder. Deze laatste kwam behoorlijk ten val maar is met achterlating van zijn bromfiets weggelopen.Politiemensen die in de buurt naar het slachtoffer zochten, kregen op enig moment de melding dat het slachtoffer terug was op de plaats van de aanrijding en daar aan het vechten zou zijn. Ter plaatse troffen de agenten de scooterbestuurder echter opnieuw niet aan.De politie heeft meerdere getuigenverklaringen opgenomen en de scooter naar het bureau overgebracht. De scooterbestuurder wordt gevraagd zich te melden.

(00)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten