112Gelderland

Drie hennepkwekerijen ontmanteld; n persoon aangehouden

Arnhem - De politie heeft dinsdag 16 april in Arnhem drie hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. De kwekerijen werden aangetroffen in woningen aan het Gamerslagplein, de Zaslaan en de Van Spaenstraat.

In de woning aan het Gamerslagplein werden ruim 450 hennepplanten aangetroffen. De bewoner is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aan de Van Spaenstraat werd een hennepkwekerij met ruim 250 hennepplanten aangetroffen. In de woning aan de Zaslaan bleken drie ruimtes te zijn ingericht als hennepkwekerij. De hennep was hier net geoogst, vermoedelijk hebben er zon 200 planten gestaan. Bij de komst van de politie waren de ruimtes alweer ingericht voor een nieuwe hennepkweek.

Bij alle drie de woningen bleek na onderzoek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk in alle drie de gevallen een naheffing op. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie onderzoekt wie verantwoordelijk is voor de hennepkwekerijen aan de Saslaan en de Van Spaanstraat.

( / / )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten