112Gelderland

Politiehelikopter ingezet bij zoektocht naar woninginbrekers

Tiel - In de nacht van dinsdag op woensdag 17 april zijn twee inbrekers overlopen toen zij in een woning aan het Prins Willem-Alexanderplein in Tiel inbraken. Een politiehelikopter werd ingezet bij de zoektocht, beide mannen wisten te ontkomen.

Een buurtbewoner had rond 02.30 uur gezien dat er in een woning werd ingebroken en waarschuwde de politie. Agenten betrapten het tweetal in de woning maar deze wisten toch te ontkomen. Met meerdere eenheden en een politiehond is er in de buurt naar het duo uitgekeken. Later is ook nog een politiehelikopter ingezet, maar ook deze trof de inbrekers niet meer aan.

Door het forceren van een deur was men de woning binnengekomen. Wat er uit de woning is weggenomen, moet nog worden onderzocht. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt personen die mogelijk rond de tijd van de inbraak, een verdachte situatie hebben gezien, om contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten