112Gelderland

Verdachte bommelding aangehouden

Arnhem - Dinsdag 16 april is een 21-jarige verdachte aangehouden die eerder vandaag een bommelding deed aan de Stadhoudersstraat. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Rond 14.00 uur dreigt een onbekende man een bom te laten ontploffen in een woning aan de Stadhoudersstraat. Direct wordt uit voorzorg de omgeving afgezet en onderzoek gestart in de woning naar het explosief. Na zorgvuldig onderzoek wordt er geen explosief in de woning aangetroffen. In het begin van de avond kan de omgeving weer worden vrijgegeven. Uit onderzoek is de mogelijke dader, een 21-jarige man uit Arnhem, voor het doen van deze bedreiging naar voren gekomen. Hij is rond 19.00 uur op het station in Utrecht aangehouden en ingesloten. Onderzoek moet uitwijzen wat het motief van zijn daad is. Op dit moment is er niet meer informatie over het onderzoek beschikbaar.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten