112Gelderland

Politie onderzoekt verkeersincident

Putten - De politie zoekt getuigen van een incident dat maandag 15 april plaatsvond op de Stationsstraat in Putten. Hierbij is een 17-jarige inwoonster van Putten bijna aangereden door een auto.

Het meisje fietste rond 13.30 uur over de Stationsstraat ter hoogte van de Formido, toen een blauwe personenauto haar tegemoet kwam rijden. De auto ging plotseling sneller rijden en verplaatste zich naar de weghelft waarop het meisje fietste. Zij wist een aanrijding te voorkomen door snel de stoep op te rijden.

De bestuurder, een blanke vrouw met een bril en los lang haar tot op de schouders, reed na het incident gewoon door. De politie komt graag in contact met mensen die dit voorval hebben zien gebeuren of weten wie de vrouw is. Ook verzoekt ze de bestuurder van de groene auto die achter de blauwe auto reed, om contact op te nemen. Tips zijn welkom op 0900-8844.

() MW

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten