112Gelderland

Politie zoekt getuigen woninginbraak met brand

Maasbommel - De politie onderzoekt een in december 2012 gepleegde woninginbraak waarbij na de inbraak brand werd gesticht. De politie heeft destijds al een aantal getuigen gesproken maar hoopt nog meer mensen te spreken die iets over de inbraak of de brand kunnen vertellen.

De inbraak was vrijdag 21 december 2012 tussen 18.00 uur en 19.40 uur in een woning gelegen aan de Berghuizen te Maasbommel.

Uit de woning werden diverse goederen weggenomen, waaronder laptops, een fotocamera, geld en een televisie. Na de inbraak werd door de dader(s) brand gesticht waarbij een kat van de bewoners om het leven kwam en waardoor de woning voor een gedeelte afbrandde en onbewoonbaar moest worden verklaard.

De politie neemt deze zaak hoog op en doet dan ook al geruime tijd onderzoek. Het Woninginbrakenteam, dat de zaak in behandeling heeft, vraagt mensen die ze nog niet gesproken heeft maar die wel iets kunnen vertellen over deze zaak zich te melden. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Ook het programma Dossier GLD van TV Gelderland zal op donderdag 18 april aandacht aan deze zaak besteden.

De verzekeringsmaatschappij looft overigens een beloning uit voor degene die kan helpen dit misdrijf op te lossen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten