112Gelderland

Vrouwen beroven oudere dame

Arnhem - Twee vrouwen beroofden op de Apeldoornseweg in Arnhem een 78-jarige dame van haar halsketting. Dit was zaterdagmiddag rond 15.30 uur.

De 78-jarige, afkomstig uit Arnhem,stond bij de bushalte ter hoogte van begraafplaats Moscowa op de bus te wachten. Om 15.30 uur stopte een blauwe auto bij de bushalte. Een vrouw stapte uit de auto en vroeg de 78-jarige de weg. Toen de Arnhemse dit begon uit te leggen stapte een tweede vrouw uit de blauwe auto. De eerste vrouw hing vervolgens een goedkope ketting om de hals van het slachtoffer. Gelijk daarna vertrokken de twee vrouwen weer in de blauwe auto.

Nadat de twee vrouwen vertrokken waren merkte het 78-jarige slachtoffer dat haar eigen halsketting was verdwenen.

Het slachtoffer gaf de volgende summiere signalementen: Dader 1 opvallend lange vrouw getinte huidskleur zwart strak haar, mogelijk opgestoken Dader 2 blanke vrouw lichtbruin krullend haar tot op de schouders

Over de auto kon de vrouw niet meer vertellen dan dat deze blauw van kleur was.

Mogelijk zegt de combinatie van de twee vrouwen met de blauwe auto iemandiets. De politie vraag getuigen van het voorval zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten