112Gelderland

Vier personen aangehouden voor poging zakkenrollen

Raalte - Op donderdagavond 11 april meldde zich een 68-jarige vrouw uit Raalte aan het politiebureau. Zij deed melding van een poging zakkenrollerij bij een winkel aan de Molenhof.

De vrouw zou zijn aangesproken door een jongen en een meisje die de weg vroegen. Terwijl zij werd aangesproken voelde en zag zij dat er iemand (een derde persoon, een meisje) aan haar tas zat. De vrouw vermoedde dat er sprake was van zakkenrollerij en hield het meisje vast en controleerde of haar portemonnee nog in haar tas zat. Toen dit het geval bleek, liet zij het meisje los. Door de politie werden op de Molenhof vier personen aangetroffen en gecontroleerd. Een van de vier had geen identiteitsbewijs en werd aangehouden voor de wet ID. De overige drie gingen mee naar het bureau. Toen daar bleek dat zij vermoedelijk betrokken waren bij de poging zakkenrollen, werden ook deze drie aangehouden. Het betrof een 19-jarige vrouw uit Mlheim (Duitsland), een 20-jarige man uit Tilburg, een 18-jarige man uit de gemeente Zundert en een 17-jarige vrouw uit Hamburg (Duitsland). ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten