112Gelderland

Getuigen gezocht van woninginbraak

Nijkerk - Donderdagmiddag 11 april heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning aan t Woud in Nijkerk. De inbrekers werden door de bewoner overlopen waarop ze zijn weggevlucht.

De bewoner zag rond 13.45 uur bij thuiskomst een vreemde auto op de oprit staan en overliep vervolgens twee inbrekers. De mannen vluchtten te voet weg en de bewoner waarschuwde de politie. Vlak daarna kwamen de mannen opnieuw terug naar de woning om hun auto, die nog op de oprit stond, op te halen. Hierbij bedreigde n van de inbrekers de bewoner waarna het duo met de auto wegvluchtte in de richting van de Zelderseweg. De politie heeft nog naar het tweetal uitgekeken maar ze niet meer aangetroffen.

Door het forceren van een raam was men de woning binnengekomen waarbij onder meer sieraden zijn weggenomen.

De mannen reden in een lichtkleurige auto en zijn beiden rond de 20 25 jaar oud. Ze hebben allebei een lichtgetint uiterlijk, zijn ongeveer 1.70 meter lang en hebben donker haar. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten