112Gelderland

Drietal in gestolen auto aangehouden

Elst, Duiven - Naar aanleiding van een melding van een getuige konden agenten vrijdagmiddag rond 14.00 uur drie mannen aanhouden in een gestolen bestelbus.

De getuige zag het drietal zich verdacht gedragen rond de bestelbus met Belgisch kenteken. Dit was op een parkeerplaats langs de A325, bij Elst (Gld.). De getuige gaf ook het kenteken van de bus door. Bij controle bleek de bestelbus als gestolen gesignaleerd te staan.

Telefonisch gaf de melder door dat de bus inmiddels was vertrokken en richting Duiven reed. Op de Heilweg in Duiven konden politiemensen de bus staandehouden. In de bus bevonden zich drie uit Roemeni afkomstige mannen van 21 (2) en 35 jaar oud. Alle drie zijn aangehouden.

Bij nader onderzoek bleek dat niet alleen de bus zelf maar ook de kentekenplaten gestolen waren. In de bus werden navigatie-apparatuur en mobiele telefoons aangetroffen. Deze zijn inbeslaggenomen. Ook op de parkeerplaats langs de A325 vond de politie spullen die daar mogelijk door het drietal zijn achtergelaten. De politie onderzoekt de zaak verder en maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten