112Gelderland

Politie zoekt getuigen van brandstichting

Vorden - In het onderzoek naar de brandstichting, waarbij op zaterdag 6 april 9 hectare van natuurgebied Het Groote Veld verloren ging, is de politie op zoek naar getuigen.

De brand is in de loop van zaterdagmiddag ontstaan en werd rond kwart voor vijf ontdekt. De brandweer is met groot materieel urenlang bezig geweest met het blussen van de brand. Door Vereniging Natuurmonumenten is inmiddels aangifte gedaan.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien kunnen hebben dat met de brandstichting te maken heeft. Specifiek is de politie op zoek naar de bestuurder van een kleine blauw-groene auto die in die buurt is gezien alsmede naar twee jongens van 15 16 jaar oud die daar op de fiets reden. Deze getuigen, en verder iedereen die iets kan vertellen over het ontstaan van de brand, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Mensen die alleen anoniem willen reageren, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten