112Gelderland

Onderwerpen in Onder de Loep van donderdag 11 april 2013

Hengelo - Onder de Loep is het regionale opsporingsprogramma van de politie in Overijssel. De uitzendingen zijn te zien om 17.09, 18.09 en 19.09 uur op RTV-Oost.

Enschede, overval bij Freddys Tweewielers De eigenaar van Freddys Tweewielers in Enschede is nog steeds behoorlijk van slag door de overval die bij hem werd gepleegd op 16 maart rond 12.50 uur. Deze keer tonen we een reconstructie van de overval en bewakingsbeelden van de mogelijke verdachten. Wie weet meer over deze overval of herkent de mannen op de bewakingsbeelden.

Hengelo, inbraak in woning Drie mannen plegen een inbraak in een woning aan de Oversteweg in Hengelo. Ze stelen een behoorlijk geldbedrag, sieraden en andere goederen. De bewoner looft een beloning van 10.000,00 uit voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachten van deze inbraak. De verdachten staan op de bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond. Wie weet meer over deze inbraak of (her)kent de drie mannen

Losser, wie herkent de aangetroffen sieraden Op maandag 1 april werden diverse sieraden aangetroffen in een sloot aan de Ravenhorsterweg in Losser. Het is de politie niet duidelijk waar deze sieraden vandaan komen. Wie herkent deze sieraden of weet waar ze vandaan komen

Zwolle, Overval Mc Donalds Op zondagavond 27 januari overvielen twee mannen de Mc Donalds aan de Floresstraat. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een medewerkster van de Mc Drive haar kassalade afgeven. De beelden van deze overval werden al op 14 februari in Onder de Loep getoond. Dit leverde diverse interessante tips op. Diverse getuigen werden door het onderzoeksteam gehoord. In de uitzending van 16 april heeft de politie enkele nieuwe vragen aan de kijker.

Wijhe, zakkenrollen bij supermarkt Een 69-jarige inwoonster van Wijhe werd op donderdagochtend 21 februari bestolen van haar portemonnee in een supermarkt aan de Langstraat. Kort daarna wordt er 1250 euro van haar rekening gepind door een onbekende man bij een pinautomaat in de buurt. Van de man zijn goede beelden. Deze worden in de uitzending getoond.

Zwolle, Zakkenrollen supermarkt Een 84-jarige inwoonster van Zwolle wordt bestolen van haar portemonnee in een supermarkt aan de Hogekampspassage. Een onbekende man en vrouw houden de vrouw al een tijdje in de gaten. Wanneer de vrouw iets uit een schap pakt, zien ze hun kans schoon en pakken haar portemonnee uit haar tas. Korte tijd later wordt met haar bankpas gepind in het centrum van Zwolle. Van het onbekende stel zijn duidelijke bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond.

Deventer, diefstal portemonnee op station Op 19 februari 2013 kocht een inwoonster van Deventer een vervoersbewijs bij een kaartjesautomaat op het station in Deventer. Korte tijd later kwam erachter dat haar portemonnee is weggenomen uit haar handtas. Er blijkt dan al geld van haar rekening te zijn gepind. Van de vrouw die geld van haar rekening pint zijn duidelijke beelden.

Zwolle, Diefstal partij tandpasta en elektrische tandenborstels bij supermarkt Een onbekend drietal (2 mannen, 1 vrouw) nemen op 5 januari voor ruim 400,- aan goederen weg uit een supermarkt aan de Veemarkt. Het gaat om tandpasta (meerdere tubes, duurdere merken), deodorant (meerdere spuitbussen) en elektrische tandenborstels. Een en ander wordt verstopt onder de lange jurk van de vrouw. De brutale diefstal is goed op de beelden te zien. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten