112Gelderland

Politie zoekt getuigen van verkeersincident

Doetinchem - De politie zoekt van een incident dat dinsdagmiddag 9 april plaatsvond en waarbij vanuit een vrachtauto met stenen richting een auto zou zijn gegooid. Niemand raakte hierbij gewond.

Het incident zou rond 16.00 uur hebben plaatsgevonden op de Europaweg in Doetinchem. Een 35-jarige man uit Duitsland reed in een rode BMW over de Europaweg toen hij werd ingehaald door een vrachtauto. De vrachtauto had een rode cabine en een witte laadruimte. Tijdens het inhalen werd vanuit de laadruimte van de vrachtauto door twee personen met stenen richting de auto gegooid. Niemand raakte gewond, de auto raakte wel beschadigd. Na het incident heeft de man aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zowel getuigen als de mogelijke bestuurder en inzittende van de vrachtwagen, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten