112Gelderland

Scooterrijder rijdt door na aanrijding fietser

Barneveld - De politie zoekt een scooterrijder die donderdagmorgen 4 april op het fietspad langs de Van Zuijlen Van Nieveltlaan in Barneveld tegen een fietser botste. De fietser viel en liep een gekneusde schouder op. De scooterrijder reed door zonder zijn gegevens achter te laten.

De fietser deed zaterdag aangifte bij de politie. Donderdagmorgen fietste hij rond 10.30 uur over het fietspad ter hoogte van de Welkoopwinkel richting de wijk Norschoten. De fietser hoorde van achteren een scooter naderen en voelde, toen de scooterrijder hem passeerde, dat hij werd geraakt. De fietser kwam ten val en raakte gewond aan zijn schouder. De scooterrijder reed door zonder zijn gegevens achter te laten.

De politie zoekt getuigen of mensen met informatie. De scooterrijder reed op een zwarte scooter met een gele kentekenplaat. De bestuurder droeg een zwarte korte jas en een helm. Getuigen worden opgeroepen te bellen met 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten