112Gelderland

Mishandeling op straat

Driel - Zaterdagavond rond 20.15 uur werden drie mannen aangehouden voor het mishandelen van een 33-jarige man uit de gemeente Overbetuwe.

De 33-jarige vertelde dat hij over de Spechstraat liep en dat er een man, naar later bleek een 47-jarige uit Didam, op hem af kwam. De 47-jarige begon tegen de 33-jarige te schelden en gaf hem een duw. Er ontstond een handgemeen waardoor de 33-jarige op de grond viel. Toen kwamen er twee mannen bij, een 24-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 31-jarige uit Veenendaal. De 33-jarige zou vervolgens geschopt en geslagen zijn door de drie mannen. Een getuige zag dat de drie er in een auto vandoor waren gegaan. De auto werd later op de Baltussenweg aangetroffen. De drie mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De aanleiding van het incident wordt onderzocht.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten