112Gelderland

Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Arnhem - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling rond het centraal station in Arnhem. Dit gebeurde in de vroege ochtend van vrijdag 29 maart tussen vijf en zes uur. Een 17-jarige jongen uit Wageningen raakte daarbij gewond en moest in het ziekenhuis worden behandeld. De jongen deed zondag 31 maart aangifte bij de politie.

Volgens het slachtoffer zou hij in de nacht van donderdag op vrijdag 29 maart samen met een vriend vanaf de Arnhemse binnenstad naar het station zijn gelopen. Ze wilden daar rond half zes die ochtend de trein nemen. Op of rond het Stationsplein zou een onbekende man de jongen hebben aangevallen. Zijn vriend kon dit voorkomen, maar de Wageninger werd vervolgens door een tweede man hard in zijn gezicht geslagen. Hij raakte hierdoor kort buiten bewustzijn. Toen hij weer bijkwam, is hij samen met zijn vriend in de trein gestapt naar Ede. Daar is hij naar het ziekenhuis gegaan waar bleek dat er onder andere een oogkas was gebroken.

De politie doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar getuigen, die tussen vijf en zes uur op of rond het Stationsplein in Arnhem iets gezien of gehoord hebben dat met dit incident te maken kan hebben. De man die de jongen heeft geslagen zou deel hebben uitgemaakt van een grotere groep personen (circa 15). Hebt u die nacht iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling te maken heeft Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, beldan met0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten