112Gelderland

Duo aangehouden voor diefstal

Dalfsen - Dinsdag 26 maart zijn een man en een vrouw uit Dalfsen aangehouden voor diefstal. Zij zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Dinsdagmiddag zag een 48-jarige inwoner van Dalfsen een man en vrouw op straat bij een fiets staan. De man ontdekte dat de fiets die het stel bij zich had, van hem was. Deze fiets was tussen 15 en 18 maart bij zijn woning weggenomen. Ook waren er goederen uit zijn auto weggenomen tussen de genoemde data. Toen de man dinsdagmiddag zijn fiets aantrof, schakelde hij de politie in. Toen bleek dat het inderdaad om de gestolen fiets van de 48-jarige man ging, werd het duo aangehouden. Het gaat om een 24-jarige vrouw en een 25-jarige man uit Dalfsen. Zij zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Bij het stel werden ook de goederen aangetroffen die uit de auto van de 48-jarige man waren weggenomen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten