112Gelderland

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Wijchen - Maandag 25 maart is rond 14.30 uur een 59-jarige man uit Wijchen door twee mannen mishandeld. Het incident vond plaats op een parkeerplaats naast het fietspad de Beemd.

De man liep rond 14.30 uur met zijn hond ter hoogte van fietspad de Beemd in de richting van een veld achter de Westerdreef. De hond van de man rende plotseling richting auto die op de parkeerplaats naast het fietspad geparkeerd stond. De hond sprong hier tegen de auto aan waarop de twee mannen uit de auto kwamen en tegen de man begonnen te schreeuwen. Ze beweerde dat de hond de auto had beschadigd en dat de man hiervoor moest betalen.

Er ontstond een woordenwisseling waarna de man door het tweetal werd geslagen. Hij liep hierbij verwondingen op aan het gezicht en bovenlichaam. Na het incident liepen de mannen weer terug richting hun auto waarop de Wijchenaar via het gras richting de Westerdreef liep. Het duo heeft de man nog kort over het gras met hun auto achtervolgd, waarna zij wegreden in de richting van de Stationslaan-Randweg Noord.

De man heeft zich door een arts laten behandelen aan zijn verwondingen. Vermoedelijk heeft hij door het geweld ondermeer een gebroken neus opgelopen.

Het gaat om twee blanke mannen van rond de 25 30 jaar oud. En van de twee mannen was rond de 1.60 meter lang en had een tenger postuur. De andere man was rond de 1.80 meter lang, had een slank postuur, een boller gezicht en droeg een zwart/grijze pet. De mannen reden in een blauwe Audi.

De politie heeft de mishandeling in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen hiervan om contact op te nemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten