112Gelderland

Woningoverval Vaassen in Opsporing Verzocht

Vaassen - Op dinsdagavond 26 maart besteedt het televisieprogramma Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan een overval op een 52-jarige man in Vaassen. De gewapende overval vond plaats op 7 januari van dit jaar. Van de overval is een reconstructie gemaakt.

Op maandagavond 7 januari drong een onbekende man rond half acht s avonds een woning binnen aan de Woestijnweg in Vaassen, bedreigde de bewoner met een vuurwapen en eiste geld. De overvaller is vermoedelijk te voet gekomen en weer vertrokken, met de portemonnee van zijn slachtoffer.

Qua signalement is bekend dat de overvaller een man is met een getinte huid en een tenger postuur, die ongeveer 1.65 m lang is en naar schatting tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg die avond donkere kleding, een zwarte muts en een sjaal voor zijn gezicht.

Het overvallenteam van de politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in, maar heeft de dader tot op heden helaas nog niet kunnen aanhouden. Van de overval is nu een reconstructie gemaakt in de hoop dat nieuwe tips de zaak kunnen helpen oplossen.

Als er mensen zijn die 7 januari in Vaassen iets gezien hebben dat met de overval te maken kan hebben, of tips hebben over de dader, kan men de politie bellen via 0900 - 8844.

Anoniem een melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000 of bij de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) via 079 3458999.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 21:30 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdagochtend om 12 uur op Nederland 2. Daarna is de reconstructie ook terug te kijken op www.opsporingverzocht.nl

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten