112Gelderland

Politie controleert op drugsbezit in horecagelegenheid

Hengelo - De politie in Hengelo heeft op zondag 24 maart in een horecagelegenheid aan de Markstraat in Hengelo gecontroleerd op het in bezit hebben van drugs.

Aanleiding voor deze controle om 03.15 uur waren signalen die o.a. door buurtbewoners werden afgegeven over situaties m.b.t. drugsgebruik en drugshandel. De controle werd gedaan om de uitgaansveiligheid te vergroten. Geen drugs in de horeca maakt hier onderdeel vanuit. Alle aanwezigen van deze horecagelegenheid zijn door politiemedewerkers gecontroleerd. Gekeken is of ze in het bezit waren van drugs. Het resultaat van deze controle:

In totaal zijn er elf personen in de horecagelegenheid aangehouden. Negen personen (een 28-jarige man uit Oldenzaal, een 52-jarige man uit Enschede, een 33-jarige man uit Ede (Gld) en zes mannen uit Hengelo tussen de 23 en 46 jaar) werden aangehouden voor overtreding van de Opiumwet en overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum Twente in Borne. En persoon hiervan is in vrijheid gesteld, omdat deze alleen kruimels van drugs bij zich had. Ook is n persoon in vrijheid gesteld, maar uit onderzoek kwam naar voren dat hij nog tien boetes open had staan, waarna hij vervolgens weer werd ingesloten.

Verder werd n persoon, een 25-jarige man uit Hengelo, aangehouden voor belediging en mishandeling van een agente. Bij zijn aanhouding gaf hij haar een klap in het gezicht. Ook werd n persoon aangehouden, een 28-jarige man uit Hengelo, voor het niet voldoen aan bevel of vordering.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten