112Gelderland

Ei-gooiers hangt alternatieve straf boven het hoofd

Nijkerk - Drie jongens in de leeftijd van 15 en 6 jaar uit Harderwijk en Putten hangt een alternatieve straf boven het hoofd omdat ze met eieren naar passerende autos hadden gegooid in Nijkerk. De drie konden dankzij getuigen worden opgespoord.

Een 51-jarige trucker uit Veenendaal kreeg de schrik van zijn leven toen hij vrijdagavond 22 maart rond zes uur op de Arkemheenweg een ei tegen de voorruit van zijn wagen uiteen zag spatten. De man keerde zijn wagen en zag nog net enkele jongeren wegrennen. Nadat de politie was gewaarschuwd kregen agenten aan de hand van getuigen drie jongens op de korrel. Zij bekenden uiteindelijk uit balorigheid met eieren te hebben gegooid. De drie hangt een alternatieve straf boven het hoofd via bureau Halt. De ruit van de vrachtwagen bleek te zijn vernield, de schade (ruim 1.000) euro zal ook moeten worden vergoed.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten