112Gelderland

Met slok op de tuin in

Doesburg, Ellecom - Een 24-jarige man uit Doesburg reed in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto een tuin in op de Angerloseweg in Doesburg. Hij bleek te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij geen auto meer aan. Wl was te zien dat er een auto dwars door de heg was gereden. De dader was alleen vergeten de bumper met daarop het kenteken mee te nemen toen hij daar weer vertrok. De agenten gingen aan op het adres waar de eigenaar van de auto zou moeten wonen. Daar troffen zij de bestuurder aan die meteen toegaf dat hij had gereden en mogelijk teveel had gedronken. Op het bureau werd dat met de blaastest ook bevestigd. Hij blies 705 ug/l. Hij was al eerder tegen de lamp gelopen en was toen naast de bekeuring ook naar een speciale cursus (LEMA) gestuurd. Dit heeft echter niet mogen baten. Het is aan de officier van justitie wanneer hij zijn rijbewijs terugkrijgt. De politie maakte proces-verbaal op en gaf hem een rijverbod.

Bij een alcoholcontrole op de A348 in Ellecom liep een 36-jarige Doesburger ook tegen de lamp. Omstreeks 03.00 uur werd tijdens de controle op straat geconstateerd dat hij teveel had gedronken. De ademanalyse gaf 570 ug/l aan. Ook van hem werd het rijbewijs ingevorderd. Proces-verbaal werd opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten